BALIKESİR / GÖNEN - Gündoğan Ortaokulu

GÜNDOĞAN MAHALLESİ GÖNEN/BALIKESİR
GÜNDOĞARKEN GÜNDOĞAN´DA BİLGİLERLE YENİDEN DOĞARIZ
Misyon
Biz , Gündoğan Ortakulu olarak, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak,Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek,Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, için varız ve gelecek için çalışmaktayız.
Başarılar
2019/2020 Masa Tenisi Yıldız Erkekler İl Birinciliği, Masa Tenisi Yıldız Kızlar İl İkinciliği, Masa Tenisi Küçük Kızlar İl Üçüncülüğü, Masa Tenisi Yıldız Erkekler Marmara Bölge Altıncılığı, Masa Tenisi Yıldız Erkekler Türkiye Çeyrek Finali
Derse Başlama Saati :08:50 Dersin Bitiş Saati :15:50
Kaloriferli.
Ulaşım
Ulaşım Gönen Sarıköy toplu taşıma araçları ile her 15 dakikada bir sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Gündoğan Köyü Balıkesir İli Gönen İlçesi’ne bağlıdır.Balıkesir İlinin kuzey batısında Gönen İlçesinin batısında yer alır.Balıkesir İli’ne 110 km,Gönen İlçesi’ne 6 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.
İLİMİZE UZAKLIK : 110 KM İLÇEMİZE UZAKLIK : 6 KM
Masa Tenisi ve Zeka Oyunları Çalışmaları